Take a fresh look at your lifestyle.

هوشمندی چیست و چه تاثيراتي در فعاليت‌ها خواهد داشت؟

هوشمندسازی و بهبود کیفیت و سرعت انجام امورات.

شعار اجلاس داووس

شعار رسمی اجلاس اقتصادی داووس یا مجمع جهانی اقتصاد(WEF) در سال 2016 “رام‌سازی انقلاب صنعتی چهارم” بود که به رشد روبات‌ها و اتوماسیون برمی‌گردد. «ترکیب فناوری‌ها به گونه‌ای که مرز عرصه ماده و فیزیک، دیجیتال و زیست‌شناسی را کمرنگ کرده است» که یکی از دغدغه‌‌های اصلی نخبگان است.

بنیان گذار و مدیر اجرایی این مجمع کلاس‌شاب (Klaus Schwab) در اجلاس به ایراد سخنرانی در این زمینه پرداخت. ایشان گفت: در مرز انقلاب فناوری ایستاده‌ایم به گونه‌ای که روش زندگی، کار و ارتباطمان با دیگران را از بنیان دگرگون خواهدکرد. این دگرگونی  در اندازه و وسعت و پیچیدگی با هیچ یک از روش‌های قبلی بشر قابل سنجش نیست. هنوز زوایای آن کاملا نمایان نیست ولی ظاهرا تمامی بخش‌های خصوصی و دولتی را در بر خواهد گرفت.

در واقع گواه روشنی وجود دارد که این انقلاب به ریشه تمام کسب و کارها در تمام صنایع ضربه خواهد زد. طبق گفته ایشان هم در بخش عرضه و هم در بخش تقاضا تغییرات بنیادی را در کسب و کارها خواهیم داشت .

 

هوشمندی چیست؟

تغییراتی که با هوشمندی و هوشمندسازی به‌کمک فناوری اطلاعات و ارتباطات ایجاد می‌شود، سبب بهبود کیفیت، سرعت، قیمت تمام شده و کاهش تعداد کارکنان کارآزموده خواهدشد.

گسترش زیرساخت‌ها بر بنیان فناوری عرضه و تقاضا را در هم آمیخته و ساختارهای موجود کسب و کارها را می‌شکند. مانند آنچه در “اقتصاد همگانی یا در دسترس” می‌بینیم. این زیرساخت‌های فناوری، به گونه‌ای پرداخته می‌شوند که به آسانی می‌توانند مردم، سرمایه‌ها و داده‌ها را در کنار هم بیاورند، بدین‌سان روش‌های نوینی برای کاربرد کالاها و خدمات خلق می‌شود . ضمن اینکه محیط‌های کاری و شخصی کارمندان را دگرگون می‌کند. این زیرساخت‌های کاری با شتاب بسیار بالا به کارهای گوناگون از لباس‌شویی تا خرید، از کارهای روزانه تا پارکینگ و از ماساژ تا مسافرت گسترش می‌یابد.

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.